Download onze brochure
Download onze prijslijst
Bel voor meer informatie:
Tel. 088 - 888 7 444

Ceremonie

Het samenvoegen van de as van uw dierbare met een boom

Wij kunnen de samenvoeging voor u laten plaatsvinden zonder extra kosten. De as van uw dierbare wordt gemengd met speciale grond. Vervolgens wordt een jonge boom (gemiddeld tussen de 2 en 4 meter) geplant in dit grond/as mengsel. Na de samenvoeging wordt de boom verzegeld en krijgt u een certificaat thuis gestuurd met de naam van de boom, de datum van samenvoeging en het unieke verzegelingsnummer.

 

Nadat de boom na gemiddeld zo’n negen maanden bij ons op de Plantage heeft gestaan, de kweekpot geheel heeft doorworteld en alle voedingselementen uit de as heeft gebruikt om te groeien kan de boom geplant worden op de bestemming naar keuze.

 

Op eigen gewenste locatie

Als u wenst om op een bijzondere manier invulling te geven aan de samenvoeging van de as van uw dierbare met een boom, dan kan dit uiteraard geheel naar uw wens gebeuren.

 

Wij kunnen bij u thuis komen om de samenvoeging te laten plaatsvinden met familie en genodigden. Wanneer de boom te groot is voor de huiskamer, kan het ook plaatsvinden in uw tuin. Wij nemen alle benodigdheden en natuurlijk de vooraf gekozen boomsoort mee. Als de samenvoeging heeft plaatsgevonden nemen wij de boom mee naar de Plantage in Nieuwveen alwaar de boom gemiddeld zo’n negen maanden de tijd krijgt om te groeien en alle voeding uit de as op te nemen.

 

Deze samenvoeging kan uiteraard ook geschieden in een andere door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld in de lokale verenigingskantine, het crematorium, bij de uitvaartondernemer etc. die daar plek voor hebben.

 

Op de Plantage

Vindt u het fijn om de ceremonie/samenvoeging te laten plaatsvinden bij ons in de sfeervolle binnentuin op de Plantage, dan is dit ook mogelijk. U kunt dan met een selecte groep mensen of juist met familie en vrienden zelf een invulling geven aan de samenvoeging.

 

Wij ontvangen u met een kopje koffie of thee en begeleiden het proces. U kunt muziek meebrengen en zelf helpen bij de samenvoeging. U, eventuele kinderen en kleinkinderen mogen persoonlijke voorwerpen en tekeningen in de boom hangen, zodat de boom ook echt uw boom wordt.


Wilt u meer informatie? Bel ons op tel. 088 - 888 7 444 of stuur ons een e-mail.