Ceremonie

Bekijk onze brochure Tarieven
In een ceremonie voegen wij de herinneringboom samen met de as van uw dierbare.

Ceremonie

Tijdens de ceremonie of samenvoeging voegen wij de herinneringboom met de as van uw dierbare samen. De as wordt gemengd met speciale grond. Vervolgens wordt hierin een jonge boom van gemiddeld drieënhalve meter geplant. Na de samenvoeging verzegelen wij de boom en ontvangt u thuis een certificaat met de naam van de boom, de datum van samenvoeging en het unieke verzegelingsnummer. Nadat de boom gemiddeld ongeveer negen maanden bij ons op de plantage heeft gestaan, de kweekpot geheel heeft doorworteld en alle voedingselementen uit de as heeft gebruikt om te groeien, gaan wij de herinneringsboom planten op de gewenste bestemming in Nederland.

 

Eigen gewenste locatie

Wilt u graag een bijzondere invulling geven aan de samenvoeging van de as van uw dierbare met de herinneringsboom? Wij kunnen bij u thuis komen om de samenvoeging te laten plaatsvinden met familie en genodigden. Wanneer de boom te groot is voor de huiskamer, kan het ook plaatsvinden in uw tuin. Wij nemen alle benodigdheden en natuurlijk de vooraf gekozen boomsoort mee. Nadat de samenvoeging heeft plaatsgevonden nemen wij de boom mee naar onze Plantage in Nieuwveen. Hier krijgt de boom gemiddeld negen maanden de tijd om te groeien en alle voeding uit de as op te nemen. Deze samenvoeging kan uiteraard ook geschieden in een andere door u gewenste locatie, zoals de lokale verenigingskantine, het crematorium of bij de uitvaartondernemer.

 

Op de plantage

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de ceremonie te laten plaatsvinden bij ons in de sfeervolle binnentuin op de Plantage. U komt dan met familie en vrienden of met een select groepje mensen en kan uw eigen invulling geven aan de samenvoeging. Wij ontvangen u met een kopje koffie of thee en begeleiden het proces. U mag uw eigen muziek meebrengen en zelf helpen bij de samenvoeging van de as met de boom. U en eventuele kinderen en kleinkinderen mogen persoonlijke voorwerpen en tekeningen in de boom hangen, zodat de boom ook echt uw herinneringsboom wordt.

Een indruk van een ceremonie en het planten van een herinneringsboom

 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -

Mijn Boom plant herinneringsbomen voor overledenen op een
door u gewenste locatie in Nederland

Neem gerust contact op voor meer informatie over deze unieke asbestemming.

Contact